Mutton Q's - virtuaaliset sheltit

Tämä on virtuaalikennel. Mikään ei ole totta, eivätkä koirien tiedot liity kuvissa esiintyviin koiriin millään tavalla oikeassa elämässä.
This is a sim-game kennel. Anything you read here is not real and pictures of the dogs are not related to any information found on this site.


Mutton Q's on virtuaalikennel, jonka kasvatusrotuna on vain ja ainoastaan shetlanninlammaskoira. Edeltävä kennelini shetlanninlammaskoirille (ja muistojen kannalta tärkein) oli nimeltään Värisuoran (vuodet 2008-2010), jonka jälkeen kasvatus meni tauolle ja omistin vain yhden virtuaalikoiran (shelttiuros I Come With The Rain). Vuonna 2014 palasin jälleen virtuaalitouhuihin, uudella kennelnimellä ja kasalla uusia tuontikoiria. Aktiiviseen kisaamiseen ympäri vuoden en pyri, mutta tuomarointihommista olen aina nauttinut ja niissä pyrin auttamaan kanssaharrastajia tuomaroimalla näyttelyitä aina kun ehdin.

Suuret kiitokset Janinalle (kennel Duskarra) koirien sivuilta löytyvistä taulukkokoodeista!

VFCI:n ja PIVIKO:n virallinen tuomari. Vuoden tuomari 2014, 2016 & 2017.[egomaanikon at gmail.com]

Seuraa Muttonilaisten kuulumisia!


Seuraa Mutton Q's shelttilauman kommelluksia, kisatuloksia, tulevia pentueita ja kaikenmaailman kuulumisia uutukaisen Instagram-tilimme kautta klikkamalla ylläolevaa kuvaketta!

Ulkoasun pohjakoodi © Vapaasti kopioitavaa by Melissa & Milja