Chasing Comets
Tämä on virtuaalikanila. Mikään ei ole totta, eivätkä kanien tiedot liity kuvissa esiintyviin kaneihin millään tavalla oikeassa elämässä.
This is a sim-game rabbitry. Anything you read here is not real and pictures of the rabbits are not related to any information found on this site.

Tervetuloa nishan virtuaalikanilaan

Lämpimästi tervetuloa Chasing Comets -nimiseen virtuaalikanilaan! Virtuaalikanilan kanit ja kasvatus ovat täysin virtuaalimaailmassa tapahtuvaa, joten mikään sivustolla tapahtuva ei ole totta. Meiltä löytyy kaikenvärisiä ja -rotuisia kaneja, myös risteytyksiä. Jokaisen omalta sivulta löytyy myös pieni luonnekuvaus tai tarina, miten kani on kanilaamme päätynyt. Kaikki kanit ovat tervetulleita kanilaamme, riippumatta sen rodusta, menestyksestä tai taustoista! Meiltä saattaa tulevaisuudessa myös olla virtuaalisia kanipoikueita, joista muut kaniharrastajat voivat varata itselleen poikasia.

Kanilan omistan minä, nisha, ja olen ollut virtuaalimaailmassa mukana jo vuodesta 2005, jolloin kokeilin luoda itselleni virtuaalitallin. Virtuaalikennelpuolella olen toiminut lähes jatkuvasti, etenkin näyttelytuomarointijutuissa. Virtuaalikissalan pitämistä kokeilin joskus vuoden 2010 mailla jonkun aikaa, ja toimin hetken myös virtuaalisena kissanäyttelytuomarina. Tämä virtuaalikanila tulee olemaan vain pieni sivuprojekti virtuaalikenneltoimintani ohella, ja lähinnä omaksi iloksi luotu!

nisha - egomaanikon(at)gmail.com

Ulkoasu © VRL-2324 / M Layouts
Kuva © Ketzirah & Art (cc by-sa 2.0)